Svenska Orienteringsförbundet

Frågor och svar

Kategori: Eventor - Användarkonto och inloggning

Jag vill skicka efter ett nytt lösenord, hur gör jag?
Använd Glömt lösenordet-funktionen i Eventor, antingen genom att på startsidan klicka på länken Jag har glömt inloggningsuppgifterna precis under Logga in-knappen, eller motsvarande länk på inloggningssidan.

På den sida som kommer upp har du ett antal alternativ. De två översta rör glömt lösenord.

1. Glömt lösenordet och medlem i svensk orienteringsklubb

Fyll i din e-postadress och klicka på Skicka.

På den nya sida som visas får du information om att gå till din klubbs IdrottOnline-sida (klicka på länken på sidan), samt information om hur du går vidare för att återställa ditt lösenord där. Eventor läser all användardata från IdrottOnline, RF:s centrala IT-system, vilket betyder att så snart du återställt ditt lösenord i IdrottOnline och fått ett nytt så kan du använda det i Eventor.

Bra att veta, om du är medlem i svensk klubb, är att du alltid kan ange ditt personnummer som användarnamn, 10 eller 12 siffror, med eller utan bindestreck.

Om du inte kommer åt er IdrottOnline-sida av någon anledning, be din klubbadministratör för IdrottOnline att skicka ut ett nytt lösenord till dig (utskick av nytt lösenord görs enkelt av administratören genom att denne söker upp personen i medlemsregistret i IdrottOnline och klickar på länken Återställ lösenord mitt på personens sida).

Så snart du har fått ett nytt lösenord skickat till dig, ändra detta till något du kommer ihåg, men som är svårt att gissa. För att ändra lösenord, se Jag vill byta lösenordet, hur gör jag?

2. Glömt lösenordet och inte medlem i svensk orienteringsklubb

Om du inte är medlem i en klubb som är ansluten till Svenska Orienteringsförbundet, fyll i ditt användarnamn och klicka på Skicka.

Tillbaka

Annonser

Bagheera