Svenska Orienteringsförbundet

Frågor och svar

Kategorier: Eventor - Anmälan, Eventor - Stafett

Vid en del tävlingar sker anmälan distriktsvis, alternativt att deltagarna representerar distriktet, hur går det till i Eventor?
Eftersom distrikten redan finns som organisationer i Eventor kan en administratör eller anmälningsansvarig i respektive distrikt göra anmälan.

Vid individuell tävling anmäls deltagaren normalt för klubben och inte distriktet. Om det inte stämmer får i så fall arrangören korrigera representationen i tidtagningssystemet (OLA, OE etc.) efter det att anmälningarna har lästs över från Eventor.

Vid stafettävling kan distriktsanmälaren anmäla lag för distriktet. Denne kan även ange laguppställning och då välja bland alla medlemmar som har rätt kön/ålder i de klubbar som finns i distriktet.

Om du också önskar anmäla deltagare eller lag för ditt distrikt, kontakta någon av distriktets administratörer för Eventor för att få rollen anmälningsansvarig på distriktsnivå.

Tänk på att du som arrangör, med behörigheten administratör/arrangemangsansvarig i det distrikt arrangörsklubben tillhör, kan anmäla deltagare till tävlingen även efter anmälningsstopp.

Tillbaka

Annonser

Bagheera