Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Felsökning > Anmälan via länk i idrottonline kalendern

  • Mats Troeng
    onsdag 17 februari 2010 klockan 14:01

    Det har från annat håll framförts synpunkter på att det är för många tävlingar som förs över från Eventor till IdrottOnline, så jag vet inte riktigt vad den bästa lösningen är just nu.

    Det som kan sägas är att respektive klubb på sikt kommer att kunna definiera sitt eget tävlingsprogram i Eventor, och då är ju den här frågan löst. Om det är ok så avvaktar vi tills dess.

  • Kristina Berlin
    tisdag 16 februari 2010 klockan 19:11

    Jag vill att alla arrangemang som finns i Eventor ska finnas också i idrottonline. Arrangerar vår grannklubb en nattcup så vill jag kunna plocka in den i vår idrottonline-kalender utan att behöva lägga in och länka upp den själv. Alltså att den ska hanteras som alla andra tävlingar.

  • Mats Troeng
    tisdag 16 februari 2010 klockan 18:01

    För tillfället är det bara de tre översta tävlingstyperna som kommer med till IdrottOnline. Om jag uppfattar dig rätt vill du även ha klubbtävlingar och närtävlingar arrangerade av aktuell klubb med i urvalet?

  • Kristina Berlin
    måndag 15 februari 2010 klockan 21:55

    Hur gör jag för att visa klubbtävlingar i idrottonlinekalendern? Nu verkar den bara hitta de tre översta tävlingstyperna och inte närtävlingar eller klubbtävlingar. Ska jag ändra något i idrottonline eller är det Eventor som inte skickar infon till idrottonline?

  • Mats Troeng
    lördag 13 februari 2010 klockan 10:06

    Det går förresten redan idag att be Eventor att komma ihåg inloggningen på en dator där man tidigare loggat in. Kryssa i rutan Kom ihåg mig i samband med inloggningen, så kan man klicka på en IO-kalenderlänk och komma till Eventor inloggad och klar för anmälan.

  • Mats Troeng
    lördag 13 februari 2010 klockan 9:25

    Bra förslag! Det kommer att finnas med i samband med att vi öppnar upp för anmälan för utländska klubbars medlemmar och klubblösa personer att anmäla sig. Sker preliminärt i slutet av februari.

  • Kristina Berlin
    fredag 12 februari 2010 klockan 23:56

    Jag har valt ut ett antal tävlingar till vår kalender i idrottonline. Då får jag en direktlänk till just det arrangemanget i Eventor. Perfekt!

    Problemet är bara att för att kunna anmäla mig så måste jag logga in och när jag gör det så hamnar jag på startsidan. I och med detta försvinner delvis vitsen med länkningarna i onlinekalendern. Visst kan jag logga in i Eventor och sedan gå tillbaka till onlinekalendern och återigen klicka på aktiviteten, men det känns osmidigt.

    En bättre lösning vore att jag efter inloggning i Eventor återgår till den sidan jag stod på, dvs det aktuella arrangemanget, istället för att hamna på startsidan.

Annonser

Bagheera