Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Utvecklingsförslag > Informationsfält för övrig info

 • Mats Troeng
  lördag 29 maj 2010 klockan 18:59

  Jakobs önskemål om ett fritextfält går definitivt att fixa. Det kommer i nästa version. Då kommer även möjlighet att lägga till länkar till externa dokument i tillägg till den dokumentuppladdning som redan finns.

  För startlistor och resultat (och på sikt även WinSplits-sträcktider) kommer det att skapas länkar per automatik när man laddar upp data till Eventor. Funktionaliteten är klar inom kort. Se http://eventor.orientering.se/Forum/Thread/90

 • Mats Lundman
  fredag 28 maj 2010 klockan 12:25

  Det finns ju möjligheten att ladda upp ett dokument med information, länkar etc.
  Men även jag har saknat ett infofält där man direkt kunde lägga in länkar till resultat, Winsplits, RunOway etc.

 • Jakob Bengtsson
  fredag 28 maj 2010 klockan 11:03

  Till vår tävling (Havs-OL 10 juli http://eventor.orientering.se/Entry?eventId=187) ska deltagarna boka båtplats ut till den ö där tävlingen arrangeras. Denna bokning sker via vår hemsida www.stigmannen.se där deltagarna kan välja valfri avfångstid.

  Vi vill på något sätt upplysa deltagarna i samband med anmälan att de även ska boka båtplats. Jag har inte sett någon möjlighet i Eventor att lägga in valfri information till tävlingen (ett fritt informationsfält). Vi har nu lagt in en extra upplysning i form av en tjänst. Vi får dock inte plats med särskilt mkt text här och läser du inte tool-tipen missar du syftet med infon.

  Det här är ingen bra lösning och jag tror många missuppfattar och bokar båt via Eventor, vilket inte är meningen. Hur ska vi enklast kunna nå ut med denna info i samband med anmälan?

  Finns det ngt fält att utnyttja idag eller går det att fixa?

Annonser

Bagheera