Svenska Orienteringsförbundet

Inlägg i Sverigelistan > Inga poäng för GM-klasser 14-16 ännu

 • Ödmjukt ångerfull
  tisdag 19 augusti 2014 klockan 7:06

  Ber så hemskt mycket om ursäkt - var inte meningen att missbruka platsen. Lätt att tro att forumet också är en supportfunktion, då många siter gör så. Man läser ju inte alla gamla trådar...

  Ett förslag för att slippa denna frustration (och arga svar...) : Kan man inte förtydliga beskrivningen. Istället för att bara skriva att det är för diskussion om Sverigelistan, kanske lägga till en rad om att "OBS! Tråden är ej en supportfunktion, vid fel eller konstigheter i tävlingsrapporterna - Maila sverigelistansupport@orientering.se"

  Vänligen

   

   

 • Trötter
  måndag 18 augusti 2014 klockan 21:57

  Hur svårt kan det vara ??!!!

   

  Som så många gånger tidigare så har frågeställare fått svaret att ställa frågor om sverigelistan DIREKT på sverigelistansupport@orientering.se.

   

  Forumet är väl inte till för att översållas med dessa frågor som rör olika tävlingars status i sverigelistan.

   

  Forumtråden om sverigeslistan har väl ett annat syfte.

   

  Läs gärna tidigare trådar i forumet om detta !

 • A.L.
  måndag 18 augusti 2014 klockan 20:07

  Noterar att - trots att 2014-08-16 Götalandsmästerskapen, individuell tävling ,står som klar i Sverigelistan - så finns inga Sverigelistepoäng noterade för klasserna H/D14-16.

  Jag misstänker att det kan ha att göra att löparna står som representanter för sitt distrikt och inte för sin klubb (???), men undrar iså fall när det rättar till sig?

Annonser

Bagheera