Svenska Orienteringsförbundet

Rankingfilter, skog

Rankingfilter, sprint

Support

Följande support finns att få:

  • Fel som rör vilka tävlingar som räknas i Sverigelistan rapporteras i första hand till rankingansvarig i distriktet, se kontaktlista nedan.

  • Övriga fel rapporteras till . Under tävlingssäsong är det högt tryck på supporten. Det betyder att svar och åtgärder av fel därför kan dröja upp till mer än en vecka. Rankingärenden som rör gallring och seedning behandlas före övriga ärenden.

  • Vid generella frågor om Sverigelistan, ranking, gallring och utlandstävlingar, besök i första hand vår sida med Vanliga frågor och svar. Du är också alltid välkommen att höra av dig till supporten för Sverigelistan, .

  • I vårt Forum diskuterar du Sverigelistan med andra orienterare. Forumet är inte avsett för att rapportera fel, utan då gäller någon av kontaktvägarna ovan.

Kontakta rankingansvariga

Kontakta rankingansvarig i ditt distrikt om du har specifika frågor om meriterande tävlingar, din subjektiva ranking eller saknade och felaktiga resultat. Det här gäller endast för rankade personer, dvs personer som har betalat sin rankingavgift.

Annonser

Bagheera